Skip to content

Kuvagalleria

Ollilantie 55, Kempele

Pesudiilillä suoraan halliin. Muutoin aja parkkipaikoille, kiitos.

Kerta käynnit ja pesudiilit toimiston kautta.

Kirjaudu sisään, ovi aukeaa ja sulkeutuu automaattisesti. Pidä sormi paikallaan, älä paina, kosketus riittää. RFid.n "kulkulätkän" luku numerotaustan päältä. Kelien kylmetessä kirjautuminen saattaa kestää joitakin sekunteja.

Aja autosi haluamallesi paikalle. Siirrä autoasi työvaiheiden mukaan. Pesu, sisäpesu, vahaus/fiksaus ja autonosturi.

Perimmäisellä pesupaikalla pesurinletkua noin 35 m, teleskooppi pesuharjanvarsi noin 2 m. Katon pesijöille tikkaat käytössä, huomioithan toimivasi omalla vastuulla.

Märkäimuri, paineilmaa ja höyrypesuri löytyy sisäpesu paikalta. Roskat, pahvit ja pullot keräyspiste. Vahaukset ja fiksaukset nurkka paikoilla, näin saat rauhassa vahata ja sisäpesupaikka vapautuu seuraavalle.

Tekstiilipesut, levitä tekstiileille tarkoitte pesuaine, höyrytä ja hankaahöyrypesurin harjalla, imuroi märkäimurilla, toista tarvittaessa. Suositellaan kuivausta lisäksi esim. auton sisätila lämmittimellä. Märkäimuri imee suurimmat kosteudet.

Kun olet valmis, kirjaa itsesi ulos samalla tavalla kuin sisään, hallin sisäpuolella ulosajo-oven vieressä. Muista kirjautua ulos niin emme veloita selvitys kuluja

Autonosturi on myös käytössäsi pesudiilillä, VOIT MYÖS VARATA AJAN NOSTURILLE. Halutessasi saat ohjeet sähköpostitse. Katsastettu ja CE-hyväksytty.

Hallissa on hylsysarja, paineilmatyökaluja ja suodatinavaimia. vanhat öljyt ja suodattimet voi jättää hallille. Toimistolta löytyy lisää työkaluja.

     © 2017 Sinkkosen autopesu ja konevuokraus | Ollilantie 55 | 90440 KEMPELE |  kempele@itsepesu.fi | 045 225 0200 | avoinna sopimuksen mukaan